Näin luot hyvän deittiprofiilin – katso ohjeet

Yksi suuremmista ongelmmista mitä netissä deittaileva sinkku kohtaa on se, että sinulla täytyy olla hyvä nettideittiprofiili. Miehet ja naiset valitset proofilin perusteella sen, ketä he haluavat tapailla. Joten haluat varmasti että sinulla on paras mahdollinen deittiprofiili ?

Jotku nettideittailijat luulevat, että heidän tulee näyttää James Bondilta, jotta he saavat deittikutsuja – mutta tämä ei ole totta. Sinun ei tarvitse näyttää Bondilta, tai olla täydellinen 10, jotta saisit sen erityisen elämääsi. Mutta deittiprofiilin olisi hyvä korostaa hyviä puoliasi. Lisää hyvä valokuva itsestäsi ( Tai useita ! ) ja hauska profiili joka kuvaa sinua hyvin, jotta potentiaaliset kumppanit voivat tutustua sinuun.

Paras valokuva deittiprofiiliin on luonnollinen kuva. Sinun ei tarvitse ottaa itsestäsi yliposeeraavaa kuvaa, vaan luonnolliset kuvat näyttävät hyviltä. Paras on jos sinulta löytyy uusi ( kokrkeintaan 3kk vanha) kuva jossa näkyy että sinulla on hauskaa. Usein myös useamman eri valokuvan laittaminen on suositeltavaa – tällöin kiinnostuneet voivat nähdä millainen henkilö olet myös fyysisesti. uista ain tummentaa valokuvista pois muut ihmiset ja kunnioita heidän yksityisyyttä

Älä kiirehdi kun kirjoitat deittiprofiilia. Voit kysyä esimerkiksi perheenjäseniltä / ystäviltä / tuttavilta josko nämä voisivat lukea profiilisi ja antaa vinkkejä tai ehdotuksia. Profiilisi tarjoaa lukijoilleen, ei pelkästää kertoa potentiaalisille kumppaneille millainen sinä olet, mutta myös se mitä sinä haet. Parhaat profiilit ovat niitä, jotka eivät ole liian nirsoja. On siis hyvä kertoa, että etsii urheilullista kumppania, mutta jos sanoo etsivänsä pelkästää supermalleja voi olla hieman liikaa. Muista kuitenkin, että jos haluat tapailla vain esimerkiksi tupoitsijoita/ihmisiä jotka eivät tupakoi, tai uskonollisista asioista kiinnostuneita – se ei ole nirsoilua. Tämä vain kertoo siitä millainen ihminen sinä olet ja mikä on sinulle tärkeätä.

Katso eri deittisivustot jotta saat käsityksen siitä, millaisia erilaisia deittiporfiileja on. Huomioi erityisesti ne, jotka ovat mielestäsi hyviä ja pidtä parhaana. Katso jos voisit ottaa niistä mallia ja inspiraatiota omaan profiiliisi. Voit odottaa että hyvän profiilin luontiin voi vierähtää päivä jos toinenkin jotta saat hyvää tulosta aikaisesksi.

Kiinnitä myös huomiota profiilisi oikeinkirjoitukseen ja kielioppivirheisiin. Se antaa heti sinusta ihmisenä kiinnostavemman kuvan, kun profiilisi on asiallisesti kirjoitettu ja luotu.

Nyt olet valmis hakemaan deittiseuraa – Hauskaa nettideittailua !

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top