Seksitreffit

Seksitreffit ovat yleistyneet viime vuosina räjähdysmäistä vauhtia. Onhan kahden ihmisen tarkoituksemattomassa yhden yön jutussa jotain salaperäistä, kiihkeää ja mielenkiintoista – sitä ei käy kieltäminen. Seksitreffejä voi nykyään etsiä useilta eri nettisivustoilta, jotka on luotu vain ja ainoastaan tähän tarkoitukseen. Tässä artikkelissamme esittelemmekin muutamia seksiseuran etsimiseen tarkoitettuja sivustoja ja annamme vinkkejä onnistuneeseen seksideittien hakuun.

18+

MilfFinder

  • Sopii aikuisille, jotka etsivät 40+ seksikumppania. Rekisteröinti on täysin ilmaista – käy itse katsomassa, miltä meno näyttää, ilman mitään riskiä.
18+

DirtyDating

  • DirtyDating on suosittu suomalainen deittisivusto, joka keskittyy rennompaan ja eroottisempaan deittailuun. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden tutustua ihmisiin, jotka etsivät intohimoisia ja vapaamielisiä kohtaamisia.
18+

CasualDating

  • CasualDating on treffialusta, joka on suunniteltu ihmisille, jotka etsivät rentoja ja sitoutumattomia yhteyksiä. Se tarjoaa tilan ihmisille tutkia rentoja suhteita ja kohtaamisia ilman sitoutumisen painetta.

Vinkit seksitreffien sopimiseen

  1. Valitse palvelu hyvin.
    On tärkeää valita sellainen treffisivusto, jossa on oikeasti turvallista ja vaivatonta käydä. Jos käyttö on vaikeaa, ei sivustolla tule vierailtua riittävän usein ja käyttäminen jää vain hajanaiseksi.Valitse lisäksi sellainen palvelu, josta löytyy runsaasti profiileita oman paikkakuntasi ympäristöstä. Esittelemistämme sivustoista löytyy todella runsaasti valinnanvaraa – etenkin Suomen suurimpien kaupunkien läheisyydestä.Kolmas merkittävä tekijä on tietysti hinta. Kukaan ei halua maksaa useita satoja euroja siitä, että saa kerran tai kaksi kokea piristävää intohimoa talven kylmässä syleilyssä. Me esittelemme palveluita, jotka ovat edullisia ja oikeasti hintansa arvoisia.
  2. Ole aktiivinen – älä stressaa!
    Kaikkein tärkeintä on olla aktiivinen. Luuletko, että seksitreffit sukeltavat suoraan syliisi ja pääset heti paijailemaan alastonta unelmakumppaniasi? Ei se aivan NIIN helposti aina käy. Etenkin miesten kannattaa aktivoitua ja laittaa viestiä menemään. Naiset saavat helpommin yhteydenottoja, joten naisille tämä ei ole aivan 100-prosenttisen tärkeää. Molempien sukupuolien edustajien kuitenkin kannattaa olla itse aktiivinen ja ennemmin ottaa härkää sarvista kuin voivotella, kun kukaan ei ota yhteyttä.Aloita viestittely leikkimielisesti tutustumalla. Joskus suorat “pannaaks?!” -tyyliset viestit voivat toimia, mutta usein jutustelu, tutustuminen ja pieni flirtti toimivat paremmin. Kun luottamus on molemminpuoleista, voitte tavata ensimmäisen kerran. Tämäkään ei vielä ole lupaus seksistä, mutta usein jo aika hyvä merkki – seksitreffit molemmilla kuitenkin on ollut mielessä.

Oikeastaan nämä kaksi kohtaa riittävät, sillä niillä pääsee jo riittävän pitkälle. On toki suositeltavaa antaa itsestään positiivinen, huumorintajuinen ja ystävällinen kuva. Profiilikuvalla on väliä, sillä usein seksuaalinen vetovoima perustuu osittain myös ulkonäköön. Ota itsestäsi siis edustava kuva ja lisää se profiiliisi. Liika vakavuus ja liika pelleily karkottavat ihmisiä, joten ole rento ja luonnollinen.

Suuri etu netissä sovittavissa seksitreffeissä on se, että sinun ei tarvitse näyttää omia huonoja puoliasi. Pidemmissä suhteissa aina keskustellaan arvoista, tehdään kompromissejä ja sovitaan yhteisistä tavoitteista. Seksideiteillä tähän ei tarvitse ryhtyä: Jos tarkoituksena on viettää yksi kiihkeä yö yhdessä, ei omista huonoista puolista tarvitse mainita sanallakaan. Painota siis omia hyviä puoliasi ja nauti tilanteesta!

Toinen etu seksitreffipalveluissa on niiden anonyymius. Sinun ei tarvitse paljastaa omia henkilötietojasi vastapuolelle, josset niin halua. Yksityisyytesi on taattu ja tietojasi ei anneta eteenpäin ilman lupaasi.

Scroll to Top