C-date

Interdate S.A on perustanut Internetiin deittipalvelun nimeltä C-date. Interdate S.A sijaitsee Luxemburgissa – pienessä maassa Etelä-Euroopassa. C-date on uskomattoman nopeasti kasvava deittisivusto – sen jäsenmäärä kasvaa n. 20 000 ihmisellä joka ikinen päivä. C-date on lyhenne Casual dating – termistä. Se tarkoittaa ”vapaata suhdetta”. Vapaa suhde taas mielletään useilla eri tavoilla, mutta pääasiana on, että se ei velvoita mihinkään, eikä sido ihmisiä toisiinsa. Se ei siis ole verrattavissa seurustelusuhteeseen, vaikka tottakai vapaasta suhteesta voi ajan kuluessa sellainen kehkeytyäkin.

C-daten käyttäjäkunta jakautuu melko hyvin kahtia – puolet naisia ja puolet miehiä. C-date on melko uusi palvelu, ja sitäkin työstetään jatkuvasti eteenpäin. Käyttäjiä on jo melko paljon. Profiileja ei pääse selaamaan, eikä palvelua käyttämään ilman rekisteröitymistä. Tämä on sinänsä hieman huono asia, sillä moni haluaisi kokeilla ensin sivuston käyttöä ja sitä, miltä itse sovellus viime kädessä näyttää, ennen kuin valitsee itselleen mieleisimmän deittisivuston.

C-dateen reksiteröityminen on ilmaista – sekä helppoa ja nopeaa. Palveluun ei saa rekisteröityä alle 18-vuotiaat. Rekisteröityessäsi määrittelet myöskin sen, millaista seuraa olet etsimässä – toivotko saavasi yhteydenottoja varatuilta 30 – vuotiailta, vai kenties vapailta 50-vuotiailta. Rekisteröityminen vie hieman pidemmän aikaa mitä normaaleissa deittipalveluissa, ja kysymyksiä on jo aluksi kiinnostuksen kohteista enemmän ottaen huomioon nimittäin että mielipiteet saattavat vaihtua vielä rekisteröitymisen jälkeenkin.

C-date vaatii myös käyttäjiltään hieman yksilöllisempiä tietoja rekisteröidyttäessä kuin useat muut internetin anonyymipainotteiset deittipalvelut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top