Firstdate Suomi

Firstdate on Pohjoismaiden suosituin deittisivusto, jossa on suomalaisia jo tuhansittain. Firstdatesta onkin tullut yksi suomalaisten suosimista treffipalveluista, eikä ihme, sillä Firstdate lupaa kaikille kultajäsenilleen 100 prosenttisen treffitakuun!

Firstdate.fi on helppo käyttää. Sinun tulee vain rekisteröityä palveluun, luoda oma profiilisi ja voit heti lähteä etsimään itsellesi seuraa. Sivustolla on runsaasti kuvia, joten voit joko lukea profiileista ihmisten kiinnostuksista ja elämästä tai vain katsella ajankuluksesi ihmisten kuvia ja sitä kautta katsoa, löytyykö joku sinua kiinnostava henkilö.

FirstDatea kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Käyttäjiä kuunnellaan ja heidän mielipiteitään arvostetaan. Kaikkein tärkeimmät toiveet pyritään toteuttamaan, jotta palvelun taso pysyisi korkealla. Sinun tyytyväisyytesi onkin tärkeää Firstdatessa. Myös turvallisuudestasi pidetään huolta. Voit toimia anonyymisti juuri niin kauan kuin haluat. Lisäksi kaikki tietosi säilytetään turvallisilla palvelimilla.

Kultajäsenyys

Kultajäsenyys Firstdatessa kannattaa. Kaikille kultajäsenyyden ostaneille nimittäin luvataan 100 prosenttinen treffitakuu. Jos et ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tapaa ketään, saat 100 % rahasi takaisin. Yli 70 prosenttia kultajäsenistä löytää seuraa.

Voit kokeilla jäsenyyttä 24 tuntia ennen sen ostamista. Tavallisesti kultajäsenyys maksaa 19,90 euroa per kuukausi, mutta tarjouksesta riippuen saatat saadan sen aluksi ihan muutamalla eurolla.

Etuja:

  • Valokuva-albumien selailu
  • Chat-ominaisuus
  • Suuremmat kuvat
  • Lovemail
  • Etusija hakutuloksissa

Kultajäsenyyden ostaminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme kokeilemaan sitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top