AsianDate

AsianDate Arvostelu & Kokemuksia

Jos Aasialainen kaunis nainen on se mikä innostaa sinua, niin AsianDate on täydellinen sivusto sinulle löytääksesi ihanteelinen aasialainen vaimo. Kaikki mitä AsianDate palvelussa tarvitsee tehdä on rekisteröityä ja lähteä etsimään puolisoa.

AsianDate ei veloita jäsenyydestä vaan käyttää AsianDate omia krediittejä, joten et sitoudu olemaan kerralla esimerkiksi kuukautta kiinni palvelussa vaan voit käyttää niitä omaan tahtiin. Tietysti mitä enemmän ostat krediittejä kerralla sitä edullisemmin ne saat.

AsianDate palvelussa maksat yhteydenotoista eri määriä ostamaasi krediittiä. Maksuja kuluu esimerkiksi jokaisesta lähetetystä sähköpostista joten voit itse harkita keneen haluat olla yhteydessä.

Etuudet ja hyödyt palvelussa eivät rajoitu vain ilmaiseen jäsenyyteen, vaan AsianDate tarjoaa myös oman hakukoneen jonka avulla on helppo löytää kumppaneita ja kenties se unelmien puoliso. Voit säätää hakukriteerit mieleiseksi esimerkiksi fyysisillä ominaisuuksilla tai vaikkapa englanninkielen taidoilla. Voit myös lajitella tuloksia iän yms. mukaan.

Palvelussa on myös muita hyvin houkuttelevia ominaisuuksia kuten romanttisten lahjojen lähettäminen. Palvelussa ei myöskään tarvitse murehtia kielimuurista automaattisten kääntäjien ansiosta kirjeet kääntyvät helposti thaimaasta tai kiinasta englantiin ja toisinpäin.

Arvostelun yhteenveto: Asianbeauties ei sisällä kk maksuja vaan käytössä on palvelun oma krediitti ja maksat vain yhteydenotoista joten voit hyvillä mielin rekisteröityä ja katsoa palvelun ja sen tarjonnassa olevat naiset. Yksi asia on kuitenkin varma. Asianbeauties on tarjonnut tähän mennessä ehdottomasti parhaat ja kauneimmat aasialaiset naiset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top