Satunnaista seksiseuraa – Kuinka toimia

Jos haet ja olet löytänyt itsellesi seksiseuraa, kannattaa sinun pitää mielessäsi muutama vinkki joiden avulla et loukkaa kumppaniasi.

1. Älä sano ”En koskaan tee näin” tai esitä jotakin muuta. Te kummatkin tiedätte että haette seksiseuraa, joten unohtakaa valheet ja jättäkää toistenne seksihistoria pois keskustelusta.

2. Älä yritä käydä jäykkiä keskuteluita kun olette matkalla puuhiinne. Kaikkia ei varmasti kiinnosta kuulla mistä olet kotoisin tai lapsuutesi dramaattisista hetkestä kun olette menossa harrastamaan seksiä. Pidä tunnelma hauskana ja rentona

3. Muistakaa, että kumpikaan teistä ei tiedä mistä toinen tykkää seksissä, on siis tärkeää kuunnella toista ja selvittää mistä hän tykkää. Lukekaa ruumiinkieltä ja jos olette etukäteen puhuneet mitä haluatte, pysykää niissä.

4. Älä tuomitse jos kumppanisi ei muista nimeäsi tai huutaisi väärää nimeä. Kyse on kuitenkin seksistä ilman sitoumuksia joka on hyvä muistaa.

5. Jos olet yötä kumppanisi luona tai hän nukkuu sinun luonasi – Vältä turhaa halimista. Sillä useimmat eivät halua sekoittaa satunnaista seksiseuraa ja turhia hellyyden osotuksia.

6. Olette juuri harrastaneet sitoumuksetonta seksiä, se ei kuitenkaan tarkota että voit alkaa katsella kumppania alasti milloin huvittaa. Kunnioittakaa silti toisten yksityisyyttä jos toinen näin haluaa.

7. Jos teillä oli kivaa yhdessä, voit pyytää kumppania esimerkiksi aamiaiselle, älä kuitenkaan loukkaannut jos hän ei halua.

8. Jos teillä ei ole aikomuksia nähdä enää toisianne, älkää turhaan alkako vaihtamaan numeroita tms. Se johtaa vain epävarmuuteen ja turhaa miettimiseen, kysehän oli vain satunnaisesta seksiseurasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top