Nettideittailu – Aloita deittailu netissä

Nettideittailu ja sen oppiminen on yksi parhaista asioista joita voit netissä tehdä. Nettideittailu on täynnä sinkkunaisia ja -miehiä jotka hakevat seuraa erilaisin perustein. Jos olet kiinnostunut nettideittailun aloittamisesta tässä sinulle muutama vinkki joilla saat deittailun käyntiin.

Valitse deittipalvelu. Kuten monessa asiassa elämässä, myös deittailussa lause ”Saat mitä maksat” pätee. Ilmaiset deittisivustot ovat usein täynnä ihmisiä jotka eivät ole niinkään tosissaan. En kuitenkaan väitä etteikö näiden kautta olisi mahdollista saada seuraa, mutta usein valitettavasti maksullisilla seuranhakusivuilla ihmiset ovat motivoituneempia hakemaan seuraa. Joten pohdi millä mielin olet liikkeellä ja valitse deittipalvelu sillä perusteella.

Luo onnistunut deittiprofiili. Tässä asiassa moni usein epäonnistuu ja luokin vain profiilin missä vastaa muutamaan peruskysymykseen. Tärketä olisi kuitenkin kertoa enemmän itsestäsi, esimerkiksi paikkoja joissa tykkäät oleskella ja musiikkimaustasi ja asioista mitkä merkkaavat deittailussa.

Hanki itsestäsi valokuvia. On tärkeätä että saat itsestäsi useampia kuvia, mieluiten muutama esimerkiksi sosiaalisista tilanteista, jolloin ihmiset tietävät että sinulla on oikeasti elämä. Nettideittailussa on mukava tietää kenen kanssa puhuu, siksi voit hyvinkin lisätä esimerkiksi 7 kuvaa itsestäsi ja parantaa huimasti näin mahdollisuuksiasi.

Älä ole epätoivoinen. Älä käyttäydy tai ole epätoivoinen, kaikki meistä sen huomaavat ja sitä kukaan ei halua. Älä myöskään lähetä viestiä deittipalvelun jokaiselle käyttäjälle vaan keskity ihmisiin joita oikeasti haluat tavata. On totta että nettideittailussa tulee ”pakit” helpommin, mutta hyväksy se. Kaikki eivät tykkää kaikesta.

Kun lähetät viestin, odota. Vaikka odottaminen voikin tuntua ikuisuudelta kun olet lähettänyt viestin, odota silti vastausta. Voit siinä sivussa katsella muita profiileita ja flirttailla näille ja kuka tietää, kenties syntyy keskustelua.

Tapaa julkisella paikalla. Monista voi tuntua hieman oudolta tavata nettituttu ensimmäistä kertaa. Muistakaa kuitenkin tavata julkisella paikalla ja yritä pitää keskustelu erillään siitä, mitä olette jutelleet jo netissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top