FlirtFair

FlirFair on mielenkiintoinen treffipalvelu: Voit hakea sieltä seksiseuraa ilman mitään sitoumuksia. Voit olla parisuhteessa, voit olla sinkku. Ihan mitä tahansa. Rekisteröitymällä FlirtFairiin ja etsimällä itsellesi sopivaa seuraa, voit parhaimmillaan päästä toteuttamaan eroottisia unelmiasi tai harrastamaan elämäsi parasta seksiä.

FlirtFair on täysi-ikäisille suomalaisille suunnattu palvelu. Palvelua käyttävät aikuiset, jotka kaipaavat minkälaista seksuaalista seuraa tahansa. Voit etsiä kaveria toteuttamaan fetissejäsi, voit hankkia iltapäiväksi seuraa petipuuhiisi tai voit yksinkertaisesti korvata öisen baareissa juoksentelun helpommalla tavalla tavata omanikäisiäsi seksiä kaipaavia henkilöitä.

Sillä, haetko miestä, naista, parisuhdetta, pariskuntaa, salasuhdetta vai vain viatonta flirttiseuraa, ei ole väliä. FlirtFairistä löydät mitä vain yhden illan jutuista pidempiaikaiseen seksiseuraan. Palvelu on avoinna kaikille (laillisille) ajatuksille. Riittää, että sinulla on avoin mieli ja haluat kokea jotain uutta.

Kaikki hakemukset hyväksytään aina käsin, joten palvelusta et löydä valeprofiileita tai tietokonebotteja. Kaikki häiriköt karsitaan pois kovalla kädellä. Manuaalisesta hyväksymisestä johtuen profiilin hyväksymiseen saattaa mennä noin 24-72 tuntia.

Profiilin luomisen jälkeen pääset nopeasti tutustumaan muiden seksiseuran etsijöiden profiileihin. Rekisteröityminen, profiilien selaaminen ja palveluun tutustuminen on ilmaista. Jos kuitenkin haluat ottaa kontaktia muihin, kannattaa kokeilla 14 päivän tutustumispakettia, jonka saat hintaan 1,99€. Tämän jälkeenkin voit jatkaa palvelun käyttämistä kestotilauksen muodossa.

Jos vertaat FlirtFairiä ja baareissa juoksemista, tulet nopeasti siihen tulokseen että FlirtFair on sekä halvempi että terveellisempi vaihtoehto. Ei enää jatkuvaa alkoholin juomista ja epäonnistuneita iltoja. Täältä saat kaiken mitä tarvitset panoseuran etsimiseen – kätevästi kotisohvaltasi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top