SeuraaJokaiselle

SeuraaJokaiselle.fi on tällä hetkellä pinnalla: Suhteellisen tuore deittisivusto on noussut suureen suosioon ja on ollut näkyvillä muun muassa eX-Sinkku TV-ohjelmassa TV5:lla! Viivi Pumpasen ja Kari Salmelaisen juontama deittiohjelma antoi SeuraaJokaiselle-sivuston jäsenille mahdollisuuden hakea seuraa myös TV:n kautta.

SeuraaJokaiselle on helppokäyttöinen ja selkeä treffipalvelu. Rekisteröitymällä pääset käsiksi viikon mittaiseen ilmaiseen kokeilujaksoon. Ilman rekisteröitymistäkin voit selailla profiileita rajatusti. Rekisteröityminen tehdään puhelimella, jolloin varmistuu, että palveluun ei pääse feikkiprofiileita.

Jo tuhansia sinkkuja käyttää palvelua. Voit etsiä seuraa muun muassa iän, paikkakunnan tai harrastusten perusteella. Liittymällä et sitoudu mihinkään.

SeuraaJokaiselle.fi on myös nopea, sillä voit heti profiilin luomisen jälkeen ryhtyä chattailemaan ja tutustumaan muihin sinkkuihin. Palvelu on 100 prosenttisen turvallinen, sillä yhteystietojasi ei koskaan välitetä toiselle osapuolelle.

Palvelu on suomalainen. Saat tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa puhelimitse. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit jatkaa palvelun käyttöä edullisesti joko 10, 30, 90 tai 180 päivän käyttöaikatilauksella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top