ChinaLoveCupid

ChinaLoveCupid Arvostelu & Kokemuksia

Tämä sivusto lukeutuu suurimpien kiinalaisten deittisivustojen joukkoon ja jäseniä on tietokannassa tällä hetkellä arviolta yli 260 000 ihmistä.


Se on osa kansainvälistä deittiverkostoa (Cupidmedia) joka on tarkoitettu lähinnä henkilöille, jotka haluavat löytää pitkäaikaisia kumppaneita toisesta maasta. Sivusto auttaa myös löytämään vapaamuotoisempaa seuraa, esimerkiksi kirjeenvaihtokaveria Kiinasta.


Rekisteröinti on jaettu useisiin vaiheisiin mikä on hyvä, sillä pääset nopeasti käsiksi itse sivustoon ja profiileihin. Voit täydentää omasta profiilistasi puuttuvia kohtia myöhemmässä vaiheessa kätevästi. Tietysti on hyvä muistaa, että mitä paremmin täytetty profiili, sitä parepi lopputulos. Ilmaiset jäsenet voivat vastaanottaa viestejä, mutta eivät aloittaa omaa viestiketjua. Hakutoimintoja on myös rajattu jos olet ilmainen jäsen. Palvelun sivuilta on myös mahdollisuus saada hyviä vinkkejä matkailuun kyseiseen maahan sekä muita tietoja kuten paikallinen aika.

Arvostelun yhteenveto: Arvostettu ja luotettava kiinalainen deittisivusto jota voi suositella sinulle, ketä haet pitkäaikaista suhdetta tai vaimo kiinasta. Sivuston kautta on myös mahdollista saada kirjeystäviä Kiinasta.

Kuvia palvelusta ChinaLoveCupid

ChinaLoveLinks palvelu

Helppo ja turvallinen rekisteröinti

Kätevä aloitusvalikko josta kaikki saatavilla

Tarkastele kätevästi ketkä naiset ovat samaan aikaan kirjautuneina palveluun

Jäsenyyden voi päivittää halutessa sopivalle ajalle edullisesti

Voit tarkastella jäsenten profiileja ja verrata niitä omaasi

Helppo hakutoiminto josta mahdollisuus löytää tarkoilla hakukriteereillä kumppani

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top