laptop, thumbs up, workplace-5569766.jpg

Deittiopas – Johdatus deittailuun ulkomailla

Opas deittailuun ulkomailla ja postimyyntimorsiammiin.

Jotkut pitävät ihmisiä jotka ovat kotoisin muista maista tai kulttuureista ja heissä on usein jotakin paljon ekstoottisempaa kuin kotimaisissa naisissa. He ovat uteliaita ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita eri kulttuureista joilla on oma kieli ja uskonto ja perinteet. Toiset etsivät jännitystä ja seikkailua ja joillekkin intiimi yhteydenpito houkuttee eksoottisen henkilön kanssa kaukaisesta maasta. Toiset taas etsivät rakkautta ulkomailta, kun he eivät ole löytäneet sitä oikeaa henkilöä kotimaasta.

Vaikka usein ajatellaankin, että se on mies joka etsii jännitystä ulkomailta, ei ole mitään syytä etteikö nainen voi nauttia samoista seikkailuista. Ehkä hän on turhautunut tai haluaa kokeilla jotain erilaista. Jos olet joskus ollut utelias tapaamaan henkilön toisesta kulttuurista niin internet tekee sen helpoksi. On olemassa miljoonia sinkkuja internetissä juuri nyt jotka etsivät innokaasti sitä omaa – Katso mistä vaimon hankkiminen ulkomailta onnistuu.

Sinulla voi olla erittäin hauskaa aikaa etsiessäsi sitä erityistä ulkomailta. Jos olet liikkellä avoimin mielin löydät paljon uusia ystäviä ja tuttuja etsinnän ohella. Ja kun haet vaimoa ulkomailta – Sinulla on koko maailma valittavana.

Kun saavut vieraaseen maahan, voit tavata ihmisiä monissa eri paikoissa, esimerkiksi kadulla, baareissa, yökerhossa, kirjakaupassa, kirkossa, ravintolassa, puistossa ja tuhansissa muissa paikoissa. Kiiton internetin, sinun ei nykyisin tarvitse poistua edes tietokoneeltasi tavataksesi satoja ihmisiä joilla on samanlaiset aatteet kuin sinulla, jos olet vain valmis käyttämään hieman aikaa ja rahaa, voiI imisten tavoittaminen kotioloista olla hauskaa ja romanttista. Esimerkiksi hankkimalla 10 € webkameran voit tavata ihmisiä kasvotusten mistä päin maailmaa vain. Helppo tapa on myös rekisteröityä deittisivustolle joka tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kiinnostuneita naisia ulkomailta esimerkiksi tietyistä maista tai maanosista kuten Aasiasta tai Afrikasta. Myös monet sosiaaliset media tarjoavat mahdollisuuden olla yhä enemmän yhteydessä ilmaiseksi ympyröivään maailmaan. Vaikka useimpiin postimyyntivaimo sivustoihin voit liittyä ja selata ilmaiseksi profiileja, he usein haluavat sinulta premium-jäsenyyden jotta voit todella olla yhteydessä muihin jäseniin. Etusi siinä, että maksat deittisivustolle on se, että jäsenet ovat todennäköisemmin etsimässä vakavaa suhdetta toisin kuin vaikkapa Facebook, joka koostuu pääasiassa ihmisten kaveripiirieistä.

Lisäksi jos oikeasti olet hankkimassa vaimon ulkomailta – Tulee sinulle joka tapauksessa kuluja matkoista, vaimon elättämisestä, lakiasioista, viisumeista yms. Joten jos et ole valmis maksamaan mitään – voit keskittyä hakemaan seuraa suomalaisilta ilmaisilta deittipalstoilta.

Avioidu eri kulttuurista olevan kanssa ja onnistu ?

Nykyiset tutkimukset myös osoittavat, että olet todennäköisesti tyytyväinen avioliittoosi jos puolisosi on toisesta kulttuurista. Tutkimuksen tekijänä oli sosiologi Davor Jedlicka Teksasin yliopistosta. Hän osoitti, että monikulttuurilliset avioliitot onnistuvat yli 80% tapauksista. Suomessa melkein 50% avioliitoista epäonnistuu.

Jos sinua kiehtoo matkustaa yksin ulkomailla mutta sinulla on tiettyjä epäilyksiä matkan suhteen, voi niitä varmasti auttaa esimerkiksi se, että sinulla on ystävä määränpäässä odottamassa jonka kanssa olet jutellut netissä. Ei ole parempaa tapaa tutustua maahan kuin saada paikallinen asukas esittelemään paikat ja ehkä ottamaan jopa vaimoksi.

Kulttuurienväliset suhteet voivat olla sekä jännittävä, että haastava, koska se on jatkuva oppimiskokemus. Tälläiset suhteet vaativat kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Jos aiot tosissasi suhteeseen ulkomaalaisen naisen kanssa saatat joutua selittelemään sitä myös ystävillesi. Monesti ihmiset ajattelevat harhaanjohtavasti, että naiset menevät vain naimisiin päästäkseen rikkaampaan maahan ja kun he pääsevät sinne, he jättävät miehen ja aloittavat oman elämän. Nämä väitteet usein kumpuavat kateudesta tai tietämättömyydestä. Kulttuurienväliset avioliitot tulevat onnistumaan todennäköisesti paremmin mutta vain jos kummatkin omat valmiita tekemään hieman töitä sen eteen.

Tälläiset ihmiset ovat usein vähemmän todennäköisesti eroamassa puolisosta muutaman hassun riidan jälkeen. He yrittävät saada avioliiton toimimaan. He usein ovat romantikkoja ja uskovat avioliiton kestävän läpi elämän. Jos olet huolissasi henkilön vilpittömyydestä, voit aina tehdä esimerkiksi avioehtosopimuksen rauhoittaaksesi mieltäsi.

Jos henkilö on ihastunut tiettyyn maahan ja kulttuuritaustaan, niin mitä vikaa on etsiä vaimo ulkomailta? Kansainväliset avioliitot auttavat tuomaan maailmaa yhteen. Avioliitto kahden yksilön välillä joilla on eri kulttuuritaustat on jännittävä asia. Se on mahdollisuus oppia ja kokea uusia elämäntapoja.

Maailman pienenee. Yhä enemmän miehet ja naiset etsivät tuttavuuksia ulkomailta. Rodut ja kulttuurit sekoittuvat keskenään enemmän kuin koskaanja tämä on hyvä.

Lue lisää; Tee ja älä tee näitä asioita deittaillessasi ulkomailla

Muista myös varoa huijareita deittailussa kun olet maailmalla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top