man, model, portrait-6692287.jpg

Mitä tehdä ja ei tehdä haettaessa vaimoa ulkomailta

Millaisia asioita pitää tehdä ja ei pidä tehdä haettaessa vaimoa ulkomailta

Jos luet tätä artikkelia se tarkoittaa, että olet tosisasi löytämässä vaimon ulkomailta. Artikkelissa on mainittu monia vinkkejä ja neuvoja, joita ihmiset olisivat toivoneet saavansa prosessin alussa. Vinkkinä mieheltä toiselle – Varmista, että todella tiedät mitä olet tekemässä. Tutustu huolella henkilöön josta olet kiinnostunut ja pohdi pitkän aikavälin suunnitelmia ja älä unohda pitkän aikavälin oikeudellisia prosesseja esimerkiksi maahanmuuttoviraston kanssa.

Kun tapaat tulevan vaimosi ensimmäistä kertaa, voit mennä avoimin mielin katsomaan millainen hän on, muista kuitenkin todellisuus ja se, että mikäli teidän kemiat eivät kohtaa – Ole rehellinen itsellesi. Ajattele tilannetta aivoillasi äläkä sillä – no, tiedät mitä tarkoitan. Sinulla on aikaa tehdä päätös rauhassa kun tapaat hänet, älä siis tee päätöstä kevyesti. Käytä maalaisjärkeä ja mieti kuinka asiat oikeasti ovat. Jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy mennä takaisin toisen kerran tai jopa kolmannen kerran varmistaaksesi että hän on oikea, niin tee se. Älä tee viimeisestä päivästäsi hänen luona aikarajaa itsellesi.

Muista, että naiset joita tapailet etsivät myös seuraa. Heillä on omat syynsä etsiä seuraa ulkomailta, jotka ovat yhtä päteviä kuin sinun syysi. Jotkut naiset haluavat paremman elämän vieraassa maassa, toiset taas ystäviä tulevasta maasta johon he muuttavat. Jotkut naiset taas vain etsivät alkoholitonta miestä, joka kohtelee heitä hyvin ja rakastaa heitä uskollisesti, sekä laittaa perheen oman itsekkyyden edelle.

Olivatpa syysi sitten mitkä vain etsiä seuraa ulkomailta, muista että naiset joita etsit ovat myös henkilöitä. Sinun täytyy oppia tuntemaan hänet ihmisenä ja kunnioittamaan häntä ihmisenä. Tämä nainen tulee olemaan elämäsi kumppani ja ehkä äiti lapsillesi. Sinun täytyy kohdella häntä kuin elämänkumppaniasi ja antaa hänelle vähintään samanlaista kunnioitusta kuin antaisit liikekumppanillesi vaikka hän onkin paljon enemmän sinulle.

Jos et ole valmis tekemään tätä yksinkertaista asiaa kunnioittaaksesi elämänkumppaniasi, sinun on parempi säästää aikaa, rahaa ja tunteita hankkimalla itsellesi koira tai kissa jakamaan elämäsi kanssasi.

Oletko valmis seikkailuun? Tässä muutamia vinkkejä …

Muistilista

Välillä näkee miehiä jotka matkaavat merten taakse mukanaan tarkistuslista ja vertailututkimuksia. Vaikuttaa melkein siltä, että he olisivat ostamassa autoa tai venettä. Pieni potku renkaisiin, viedään pienelle koeajolle, tarkistetaan vaihteisto ja tehdään osto. Vaikka tämä toimisikin hyvin autoa ostettaessa ei se kuitenkaan ole paras vaihtoehto voittaa naisen sydän ja rakentaa kestävä avioliitto. Kun ostat auton, voi kohdella sitä niinkuin haluat, varastoida se kuukausiksi, laiminlyödä tai vaihtaa muutaman vuoden päästä uudempaan malliin. Et voi tehdä tätä kuitenkaan vaimon kanssa, tai no, ehkä voit mutta se avioliitto tuskin tulee kestämään kauaa.

Meillä suomlaisilla on muutama etu haettaessa vaimoa ulkomailta; Vaikka puhutaankin että ” Suomi on Euroopan takapajula” niin vaimon haussa se ei haittaa. Meillä on mitä otollisimmat yhteydet Aasiaan, sekä Venäjälle ja muihin Itä-Euroopan maihin. Lisäksi suomalaisten maine ulkomailla on usein verrattain hyvä, sekä Suomen yleinen turvallisuus on kehuttu. Nämä ovat kaikki asioita joita pystyt tarjoamaan tulevalle vaimollesi, ”myymään itseäsi maailmalle”.

On olemassa muutamia väärinkäsityksiä jotka on hyvä oppia ulkomaisista suhteista, sillä usein nämä ongelmat jäävät huomiotta, kunnes on liian myöhäistä.

Ikäerolla on väliä


Vaikka Venäjän ja Ukrainan naiset näyttävät suosivan vanhempia miehiä, todellinen kysymys on kuinka paljon vanhempia? Kymmenen vuotta voi olla hyvin yleistä ja niin voi viisitoista vuotta. Kaksikymmentä vuotta alkaa olemaan todellinen raja, jossa voit vielä odottaa saavasi kunnon kestävän suhteen. Kun ikäero on 25 tai 30 vuotta, alkaa nousta kysymyksiä soveltuvuudesta, seksuaalisuudesta, lasten hankinnasta, ja monista muista asioita. Nämä rajat siis ovat itseni mielivaltaisesti asettamia, mutta jokainen voi itse pohtia kuinka hyvin ne osuvat kohdilleen.

Kyky puhua englantia ja viestiä merkitsee


Kommunikaation puute on yleisin vika ihmissuhteissa olipa kyse sitten ulkomaisesta tai kotimaisesta suhteesta. Jos ette voi puhua keskenään, niin mistä tiedätte olevanne todella yhteensopivat? Kun olette yhdessä 24 / 7 ilman kääntäjä niin miten voit olla vuorovaikutuksessa, jos ette ymmärrä toisianne? Vastaus on, että ette vain voi tehdä niin. Ellet ole valmis sijoittamaan hieman tulevan vaimosi englannin opiskeluun, on helpompi keskittyä naisiin, jotka osaavat valmiiksi englantia. Tai opiskella itse tulevan vaimosi kieltä.

Etnisyys voi merkitä


Monissa maissa tasa-arvoisuus ei ole yhtä hyvässä asemassa kuin meillä Suomessa. Monissa maissa syrjintää valitettavasti esiintyy vielä valtion tasolla. Siksi onkin hyvä tutustua maan kulttuurin etukäteen ja siihen, kuinka siellä suhtaudutaan esimerkiksi ulkomaalaisiin miehiin.

Ihastus lasketaan


99% suhteissa Itä-Euroopassa yksinkertaiset asiat kuten kädestä kiinni pitäminen tulee yleensä nopeasti mukaan. Monesti jo ensimmäisillä treffeillä. Suukon antaminen poskelle on myös yleinen näky. Lisäksi yhteisen valokuvan ottaminen viestii yhteisestä kiinnostuksesta. Kuvasta näet myös tulevan vaimosi tunteita – jos hän ei hymyile ollenkaan , saattaa olla mahdollista että hän ei ole yhtä kiinnostunut kuin sinä.

Seksi

Yleensä seksuaaliset asiat selvitetään suhteen alkuvaiheessa ja onkin melko normaalia, että harrastaa seksiä mentäessä naimisiin, koska sitoutuminen tuo teidät saman katon alle samaan sänkyyn, joten on hyvä tutkia myös seksuaalinen puoli. Neitsyys joissakin maissa kuten Filippiineillä voi olla erittäin arvostettu. Yleensä kuitenkin myös nainen on yhtä innokas harrastamaan seksiä – Sillä sitä tulee tapahtumaan myös hänen tulevaisuudessa.

Huijarit


Varo huijareita! Niitä on siellä yhtä kasvavammissa määrin ja ne ovatkin yhä suurempi uhka vaimon hankkimiselle ulkomailta.

Lue lisää; Varo huijareita – Katso miten huijarit toimivat seuranhakupalstoilla ja opi välttämään huijaukset

Vanhempien tapaaminen


Tyttö, joka ei vie sinua kotiinsa tai halua sinun tapaavan hänen perheettään on selvä kysymysmerkki. Miksi et voi mennä vierailemaan hänen kodissaan? Eikö hän halua kutsua sinua illalliselle kotiinsa? Ehkä hän ei halua sinun tapaavan tulevia lapsipuoliasi? Tai ehkä Sergei ,hänen poikaystävänsä, asuu siellä ja jakaa hänen sänkynsä.

Ja mitenkäs hänen äiti ja isä? Oletko tavannut heidät? On eri asia, jos vanhemmat asuvat tuhansien kilometrien päässä. Mutta entä jos he elävät vain tunnin matkan päässä? Tai kahdenkymmenen minuutin päässä? Perhe on monissa maissa hyvin tärkeä ja usein perhe haluaa tavata tulevan puolison. Jotkut vanhemmat myös kokevat, että heidän tulee antaa suostumuksensa liittoon.

Kuinka kauan hän odottamaa SINUA?


Monet ulkomaiset naiset liittyvät postimyyntimorsian sivustolle, koska he ovat motivoituneita menemään naimisiin ulkomaalaisen kanssa. He ovat jo päättäneet matkustaa ulkomaille. Ja kun puolisio saapuu, sinulta odotetaan yhtä motivoitunutta asennetta. Mutta muista – sinun on myös oltava varovainen.

Vaikka Aasian naiset joskus odottavat vuosia heidän puolisoa, monet venäläiset naiset ovat kertoneet ns. ”180 sääntö”

Periaatteessa sääntö 180 toimii näin – Sinulla, miehellä, on kuusi kuukautta (180 päivää) aikaa sen jälkeen kun olet tehnyt ensimmäisen yhteydenoton postitse, puhelimitse tai kirjeellä aikaa tavata nainen. Jos et tee näin – Nainen voi tuntea olonsa loukatuksi ja saada syyn jatkaa uuden miehen etsimistä.
Tämä varsin mielivaltainen sääntö kertoo hieman osasta venäläisiä naisia joilla todellakin on motivaatio päästä naimisiin eikä vain pitää ”kirjekavereita”

Onnistuminen vai epäonnistuminen ?


Kun avioeronneisuus Suomessa on melkein 50 %, on avioliitto melkein kuin heittäisi kolikkoa, niin et todellakaan voi menettää mitään hakemalla vaimoa ulkomailta.

Niinpä, tässä todella tulee kysymykseen luottamus ja hieman onnea.

Epäonnistumineen tapahtuu silloin kun et ajattele järjellä vaan esimerkiksi: ” Minun täytyy pelastaa tämä nainen köyhyydestä ja antaa hänelle hyvä elämä” Ei kelpaa – säästä rahasi ja liity vaikkapa Pelastusarmeijaan, on olemassa paljon hyviä ihmisiä, jotka tarvitsevat pelastamista mutta muista, että sinä olet nyt hakemassa avioliittoa, voit auttaa ihmisiä muilla tavoilla mutta älä uhraa omaa onneasi.

Lue myös: Täydellinen 10 – Mistä tietää ja onko hän sinulle ?

Tai katso mistä Postimyyntivaimo löytyy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top